Gerda Vink-Lips

Mijn naam is Gerda, ik ben getrouwd met Wim en heb 2 volwassen dochters. Ik werk al geruime tijd in de gezondheidszorg en werk een deel van de week als opleider en coach in het St. Antonius Ziekenhuis te Utrecht/ Nieuwegein. De rest van de week werk ik als Boswijk-therapeut in mijn eigen praktijk en als freelancer voor het Boswijk Instituut, waar ik ook als mentor bij de opleiding betrokken ben. Ik vind het geweldig om deelgenoot te zijn van leer- en bewustwordingsprocessen van mensen en kijk met bewondering naar hun innerlijke groei.

Door verschillende opleidingen (docentenopleiding, MO-A Pedagogiek en supervisie) heb ik me verder bekwaamd in het begeleiden van mensen bij hun ontwikkeling. Terugkijkend op het moment dat ik in mijn persoonlijk leven met een groot verlies te maken kreeg (overlijden van ons eerste kindje), heb ik hulp gevonden bij het Boswijk Instituut. Juist de belevingsgerichte therapie, uitgaande van het hier-en-nu en de aandacht voor liefdevol aanvaarden, heeft mijn leven verrijkt.

Deze ervaring, gecombineerd met mijn passie voor begeleiden, motiveerde mij tot het volgen van de opleiding voor Transpersoonlijke therapie aan het Boswijk Instituut. Het bezig zijn met in aandacht waarnemen, de bewustwording en verdieping loopt als een rode draad door mijn loopbaan, van verpleegkundige, opleider, supervisor, coach en therapeut.